Scroll Top
Afvallen met het 1 op 1 dieet

Het 1 op 1 dieet – ervaring van Martin

Martin verliest zijn overtollige gewicht!
Nadat ik iets te zwaar was geworden en van een collega had gehoord dat hij het Cambridge Dieet ging volgen dacht ik bij mijzelf waarom begin ik daar ook niet aan. Thuis gekomen en op internet gezocht wat het Cambridge Dieet nu eigenlijk voorstelde, na dit heb gekeken naar consulente in de buurt kwam toen uit bij Marianne en heb gebeld voor afspraak.

Haar vrolijkheid en snelheid van aanpak was het zetje in de rug wat ik nodig had. Op het intake gesprek kwam er snel naar voren dat mijn BMI ongezond hoog was.

Nadat ze het een en ander over de verschillende diëten verteld heeft heb ik besloten om het Cambridge 500 Dieet te gaan volgen. Na alle producten gekocht te hebben die je voor een week nodig heb ben ik de volgende dag gelijk begonnen. Ik ben in totaal 20% van mijn gewicht afgevallen.

Voor nu vond ik dat wel even genoeg nu weer wat weken later en regelmatig op controle is er maar weinig bij.. Ik voel me nu lekkerder in mijn vel en energieker en van maatje XL naar L.

Nu zo verder gaan en opletten wat ik eet. Het Cambridge Dieet is mij bijzonder goed (af) gevallen.
Tot slot kan ik het iedereen aanbevelen als je wilt afvallen.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.