Scroll Top
Afvallen met het 1 op 1 dieet

Het 1 op 1 dieet – ervaring van Kim

Kim weer helemaal ‘de slanke oude’
Begin dit jaar wilde ik echt ‘m’n rollen’ gaan aanpakken! Ik was er helemaal klaar mee en van een goeie vriendin hoorde ik over Marianne. Gelijk een afspraak gemaakt en er was direct een klik. Vol enthousiasme gestart…

Eerste paar dagen waren iets zwaarder vanwege een honger gevoel maar dit was eigenlijk na een dag of 3 verdwenen. Ik ben altijd erg sceptisch geweest om op deze manier te gaan afvallen maar ik moest echt flink afvallen en bedacht dat veel te zwaar zijn ook veel risico’s met zich mee brengt. Iedere week sprak ik met Marianne af en werd gewogen en vertelde hoe de week was verlopen, persoonlijk had ik het niet gered zonder deze begeleiding. Ik vond het een heel fijn idee er niet alleen voor te staan.

Ik was op mijn streefgewicht, een heel nieuw mens! Heeeeerlijk al die complimenten en ik voelde (en nog) veel gezonder plus veel meer energie. Nu zijn we weer een paar maanden verder en het gaat nog steeds heel goed dit omdat ik samen met Marianne weer ben gaan opbouwen qua eten (hier kan je echt niet zonder) ik weet nu veel beter wat ik wel en niet kan eten/drinken. Nog steeds heb ik contact mer Marianne je deelt een paar maanden zoveel met elkaar plus ik vind het fijn om eens in de zoveel tijd even te wegen.

Ik zou het iedereen zeker aanraden maar wel echt met goeie begeleiding en dan ben je bij Marianne aan het juiste adres…
Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.