Scroll Top
Afvallen met het 1 op 1 dieet

Het 1 op 1 dieet – ervaring van Eveline

Marianne is een bevlogen coach die mij heeft gesteund door dik naar dun 🙂
Wanneer het even tegenzat wist Marianne mij altijd weer te motiveren de draad op te pakken door te zoeken naar manieren om het wel te laten lukken.
Ik ben vast van plan nooit meer het gewicht mee te dragen dat me teveel was en Marianne’s oprechte aandacht steunt mij hierbij enorm!
Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.