Scroll Top
Afvallen met het 1 op 1 dieet

Het 1 op 1 dieet – ervaring van Esther

Esther, 18 jaar jong, zette ‘de knop om’ en raakte meer dan 3 kledingmaten blijvend kwijt!
Ik ben al sinds dat ik klein ben te zwaar. Toen ik eindelijk op mijn achttiende zo ver was om af te vallen kwam ik bij het Cambridge dieet terecht. Ik wou graag een consulente die bij me zou passen. Na een aantal verhalen gelezen te hebben van mensen bij mij in de buurt, kwam ik bij Marianne uit. Ze woonde een stukje verder weg, maar ik had al gelijk met haar verhaal een klik. Ik heb er ook zeker geen spijt van gehad dat ik gekozen heb om wat verder te reizen.

Marianne heeft me door dik en dun gesteund. Ze zal je nooit afvallen en is altijd geïnteresseerd in wat je te vertellen hebt. Het dieet is mij goed bevallen. Het is natuurlijk wel zwaar en moet zeker niet onderschat worden, maar als je het echt wil, is dit dieet zeker goed te doen! Ik heb veel steun gehad aan mijn familie en aan Marianne. Uiteindelijk doorgaan tot het gewicht dat je wil of afhaken ligt echt bij jezelf. Als je het echt wil bijt jij je door de mindere momenten heen. Ik weet zeker dat iedereen die dit wil, dit dieet kan volgen en zijn of haar leven terug kan krijgen. Ik voel me veel beter, ik ben een stuk vrolijker en ik doe veel meer op een makkelijker manier ook. In totaal ben ik behoorlijk wat gewicht kwijt. Ik heb mijn leven terug en het is beter dan ooit. Dit gun ik iedereen!

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.