Scroll Top
Afvallen met het 1 op 1 dieet

Het 1 op 1 dieet – ervaring van Esra

Esra weer haar oude lijf terug na zwangerschap!
Al vóór mijn zwangerschap was ik te zwaar, maar één jaar na de bevalling was ik het helemaal zat! Ik zat niet goed in m’n vel en was totaal niet blij met wat ik in de spiegel zag. Ik had verschillende dieetsoorten geprobeerd maar kon de motivatie totaal niet vinden om mijn streefgewicht te behalen en vol te houden, totdat ik een vriendin over het Cambridge Weight Plan hoorde!
Zij vertelde me over hoe goed het plan voor haar werkte en hoe fijn de begeleiding van Marianne daarbij was. Ik besloot meteen een afspraak te maken en tot op de dag van vandaag ben ik zó blij dat ik dat heb gedaan! Marianne is echt een professionele en enthousiaste consulente die mij beter dan ooit heeft kunnen motiveren om door te zetten! En wat een resultaat, méér dan wat ik had gehoopt blijvend afgevallen! Ik kan weer lekker achter m’n dochtertje aan rennen zonder uitgeput te zijn, ben weer energiek en pas eindelijk weer in m’n kleding van 5 jaar terug! Het Cambridge Weight Plan is echt goed vol te houden, zeker als je het resultaat elke week weer ziet wanneer je bij Marianne langs gaat, dat motiveert weer extra om door te blijven zetten. Ik kan het Cambridge Weight Plan iedereen aanraden, maar vooral mét Marianne aan je zijde is het voor iedereen zeker haalbaar!

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.