Scroll Top
Afvallen met het 1 op 1 dieet

Het 1 op 1 dieet – ervaring van Ada

Ada bevrijdt van overtollige ballast!
Precies 1 jaar geleden wilde mijn dochter een wat afvallen en besloot, na wat speurwerk op internet, het Cambridge dieet te gaan volgen bij ons in de buurt. Mijn dochter is precies 2 weken bezig geweest om mij te overhalen met haar mee te gaan naar haar 1e afspraak en misschien zelfs mee te gaan “Cambridgen”.

Na de hartelijke ontvangst bij Marianne werd ik gedurende de uitleg over dit dieet steeds enthousiaster om zelf ook te gaan diëten. Mijn dochter besloot al snel dat haar (kleine) overgewicht makkelijk was weg te sporten en zo stond ik er (bijna) alleen voor.

Ik heb, mede door de goede, gezellige en professionele begeleiding van Marianne, het dieet volgehouden. Na ca 2 weken heb ik, in overleg, besloten dat het Cambridge 500 niet echt voor mij geschikt was en ik dit heel moeilijk zou kunnen volhouden. Daarom hebben Marianne en ik samen besloten om voor het Cambridge 800 programma te gaan. Dit hou ik nu, met redelijk gemak, al een tijdje vol. Omdat je toch iedere avond iets kan eten wat je lekker vind wordt het ook makkelijker. Ik sta nu op het punt dat ik,  langzaam en nog steeds in goed overleg ga afbouwen. Afgesproken met Marianne dat ik voor gewichtscontrole maar zeker ook voor vragen, adviezen, vertrouwdheid en de absoluut lage drempel regelmatig bij haar langs ga om te wegen.

Ik ben heel blij met mijn gewichtsafname maar ook zeker blij met de vriendelijke, meedenkende en advieserende rol van Marianne in mijn Cambridge verhaal.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.