LICHTER in BODY (1:1 diet backup)

The 1:1 Diet met Marianne de Bruyne

Lukt het maar niet om alleen af te vallen waardoor je elke maandag weer met ‘frisse tegenzin’ opnieuw begint? Word je steeds moedelozer dat, als je in de spiegel kijkt, het óóit nog gaat lukken? Wordt de stapel kleding die je nog past steeds kleiner? Doe je dingen liever samen dan alleen?

Bij LICHTER doen we het: ’samen met zijn tweeën’. 

Als consulente van het The 1:1 Diet, voorheen Cambridge Weightplan, kun je bij mij terecht als je het niet meer in je eentje wilt proberen maar samen echt wilt gaan dóen. Van wens naar doel!

Sinds 2011 heb ik met mijn praktijk, voorheen Weightenjoy genaamd, metheel veel plezier al ruim 1000 mensen mogen begeleiden die gewicht wilden verliezen.

The 1:1 Diet is een dieet wat ruim 40 jaar geleden door een arts in Cambridge ontwikkeld is. Hij maakte producten die qua voedingsstoffen een maaltijd kunnen vervangen met weinig calorieën en een lekkere smaak. De producten worden stapsgewijs dmv het Stappenplan, gecombineerd met gezonde voeding. Je bouwt langzaam (weer) een gezond eetpatroon op. En je krijgt persoonlijke, stimuleerde en persoonlijke één op één begeleiding; een vriendelijk ‘stokje achter de deur’.

Wil je je ook bevrijden van je overtollige kilo’s zodat je weer helemaal jezelf wordt en je letterlijk en figuurlijk steeds LICHTER gaat voelen? Ik help je er graag bij.

Wil je meer informatie over The 1:1 Diet met Marianne de Bruyne? Ga dan naar de consulentenpagina

Heb je wat vragen of wil je persoonlijk contact om te kijken of The 1:1 Diet iets voor jóu is?

Als je je telefoonnummer en e-mailadres achter laat dan neem ik zo snel mogelijk via mail of Whatsapp contact met je op om even telefonisch contact te hebben op een moment dat het jou schikt.

Meer informatie

Wat kost het?
Contact