LICHTER in BODY (backup oldpain2go)

Alle genezing is zelf genezing

“Je hoeft er niet in te geloven … alleen te willen dat het werkt”

Soms hebben we alleen wat externe hulp nodig. Daar kan ik je bij helpen als gecertificeerd OldPain2Go practitioner. De onderstaande link is van een een korte video waarin OldPain2Go wordt uitgelegd.

Bekijk de video

Duizenden mensen zijn al met deze in 2015 ontwikkelde techniek geholpen.

(Check OldPain2Go.com Cliënt Feedback Video’s waarop 150 positieve ervaringen staan)

Pijn heeft een belangrijke functie. Het is het brandalarm van je lichaam als er iets aan de hand is. Maar soms blijft het brandalarm aanstaan, terwijl de brand al lang geblust is. Dan is er sprake van chronische pijn. Als gecertificeerd OldPain2Go practitioner kan ik je helpen chronische pijn te laten verminderen of verdwijnen.

De sessie vindt plaats in een ontspannen sfeer maar je wordt niet zoals bij hypnotherapie in trance gebracht. Er is in de sessie communicatie met je onderbewuste over wat de waarde is van aanhoudende, niet functionele pijn en er wordt gevraagd om herevaluering zoadat de pijn in 1 keer kan verdwijnen of heel sterk verminderen.

Een paar dingen zijn wel belangrijk:

Allereerst dat je bent gediagnostiseerd door een medisch professional en dat je qua pijn uitbehandeld bent. Ook is belangrijk dat je langer dan 3 maanden chronische pijn hebt en dat je écht pijn vrij wilt zijn.Het is snelle, veilige, effectieve en duurzame manier om pijn te laten verminderen of verdwijnen.


Meer informatie

Wat kost het?
Contact