Het gezicht achter LICHTER
Marianne de Bruyne
Waddenring 241
2993 VC Barendrecht
Bel mij: +31 6 249 00 684
Stuur een mail: info@lichter.nl

Het gezicht achter LICHTER

Mijn naam is Marianne de Bruyne en ik woon in Barendrecht. Al van jongs af aan word ik blij van echt persoonlijk contact met andere mensen. Allereerst in de verpleging: een bijna 30 jaar lange verpleegkundecarrière, eerst als A-verpleegkundige (lichamelijk) en later als B-verpleegkundige (psychiatrisch) in het Erasmus Mc.

Vanaf  2011 mag ik ook consulente zijn van The 1:1 Diet, voorheen Cambridge Weightplan.

Echt superleuk om iemand te begeleiden en mee te mogen maken dat iemand door het afvallen letterlijk en figuurlijk steeds LICHTER en blijer in het leven komt te staan.

In 2018 las ik een artikel over een hypnotische maagverkleining. Geen idee dat dat bestond en mogelijk was. Bij het lezen over de ongelofelijke mogelijkheden van hypnotherapie had ik gelijk een YES-gevoel: echt iets voor iemand kunnen betekenen.

Vele hypnotherapie opleidingen en sessies verder ben ik er echt heel gepassioneerd over: een te gekke manier om mensen te helpen in korte tijd echt grootse veranderingen te maken: dat gun ik iedereen.

Lang geleden ontdekte ik dat mijn missie is ‘om het leven van mezelf en dat van de mensen om mij heen letterlijk en figuurlijk lichter te maken’. En dat is wat ik met LICHTER doe. Hoe mooi is dat.