Hoe werk ik?

Hoe werk ik?

Nadat ik een bericht van je heb ontvangen neem ik contact met je op om een vrijblijvend telefonisch consultatiegesprek te plannen. In dat gesprek kijken we o.a waar je nu staat en waar je graag heen zou willen en wat je anders zou willen ervaren.

Als we besluiten tot een samenwerking dan plannen we gelijk de eerste sessie.

De sessies vinden plaats vanuit mijn praktijkruimte aan huis. Een fijne relaxstoel zorgt ervoor dat je je optimaal kunt ontspannen, waardoor je na afloop je heel fris, wakker en relaxed voelt, soms zelfs als herboren. Een afspraak duurt gemiddeld tussen de 1en 2 uur, de sessie zelf zo’n half uur tot een uur. In sommige situaties is één sessie voldoende om grote veranderingen teweeg te brengen zoals bijvoorbeeld bij vliegangst of angst voor spinnen. Soms zijn meerdere sessies nodig zoals bij de virtuele maagband of op het gebied van persoonlijkheidsveranderingen.

Ervaringsdeskundige

Veel problemen zoals angsten voor dieren, vliegen, examens, etc. kunnen ook verholpen worden met NLP-technieken (Neuro Lingustisch Programmeren) waarbij het niet nodig is om in een diepe trance te raken als je dat misschien toch niet zo fijn lijkt. Deze technieken zijn ook ontzettend doeltreffend.

Tijdens mijn hypnotherapie opleidingen heb ik persoonlijk ervaren hóe fijn het is om in een diepe ontspannen trance te raken en wat voor grootse veranderingen en groeimogelijkheden erdoor mogelijk zijn. Zo is mijn jarenlange pijn van een oude jeugdervaring in één sessie helemaal verdwenen! Je bent dus in ervaren en vertrouwde handen.